Etusivu

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Pepperl+Fuchs Oy:lle

Aluemyyntipäällikköä Prosessiautomaatiotuotelinjalle

 

Toimit kotikonttoristasi käsin, joten myyntialueesi ja avainasiakkaasi määritellään valitun henkilön asuinpaikan mukaisesti.

 

Vastaat alueellasi Prosessiautomaatiotuotelinjan myynnistä nykyisille asiakkaille sekä suoritat aktiivisesti uusasiakashankintaa toimien itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Seuraat myös alueellasi investointeja ja uusia myyntimahdollisuuksia ja rakennat tuotekokonaisuuksista asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, sisäisen organisaation sekä päämiehen kanssa sekä Suomen että Englannin kielellä. Pidät tärkeänä asiakkaan kokonaisvaltaista palvelua ja olet tottunut pitkäjänteisyyttä vaativaan ratkaisumyyntiin. Menestymisessäsi tehtävässä auttavat alallaan johtavat ja laadukkaat tuotteet sekä asiantunteva organisaatiomme.

 

Edellytämme sinulta:

-teknistä koulutusta automaatio- tai sähköalalta (Diplomi-insinööri, Amk-insinööri, insinööri)
-aiempaa kokemusta teknisestä myyntityöstä ja/tai asiakassuhteiden hoitamisesta
-valmiutta ja halukkuutta matkustamiseen myyntialueellasi ja tarvittaessa päämiehen luona ulkomailla
-itsenäistä ja aktiivista otetta työhön
-sujuvia it-taitoja
-Englannin kielen taitoa

 

Eduksesi katsomme:

-osaamisen prosessiautomaation alalta
-Atex-direktiivin ja räjähdysvaarallisten alueiden määräysten tuntemuksen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi sähköpostilla

jpajusaari@fi.pepperl-fuchs.com

Lisätietoja antaa Myyntipäällikkö Juha-Pekka Pajusaari, puh. 0407038381.


Pankkiyhteystiedot

Pankkiyhteystietomme ovat 16.3.2015 alkaen

Commerzbank AG
IBAN DE31670400310621942200
Swift-BIC COBADEFF670Tervetuloa Pepperl-Fuchs Oy:n kotisivuille!


Pepperl+Fuchs Oy on vuonna 1987 perustettu dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntaava yritys, joka tuo maahan ja myy konepajateollisuuden, robotiikan ja teollisuusautomaation komponentteja. Edustamme Pepperl+Fuchs:n tuotteiden lisäksi myös muita merkittäviä automaatiotuotebrändejä.

Pepperl Fuchs Oy on osa globaalia Pepperl+Fuchs GmbH organisaatiota. Walter Pepperl ja Ludwig Fuchs aloittivat Pepperl+Fuchs yritystoiminnan vuonna 1945 Mannheimissa pienellä radiokorjaamolla kehittäen toimintojaan prosessi- sekä koneautomaatiopuolella vuosi vuodelta. Tänä päivänä yritys työllistää maailman laajuisesti yhteensä noin 5400 henkilöä. Globaalilla yrityksellä on tuotantolaitoksia Saksassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Unkarissa, Indonesiassa ja Vietnamissa.

Asiakkaitamme ovat Suomen parhaiten menestyvät yritykset, joiden kilpailukyvyn edellytyksenä kiristyvillä kansainvälisillä markkinoilla ovat tuotannon sujuvuus, tuotteiden korkea laatu ja niiden maailmanlaajuinen saatavuus. Kaiken tämän Pepperl+Fuchs Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen.

Pääkonttorimme sekä erittäin toimituskykyinen varastomme sijaitsevat keskellä teollisuus-Suomea Lempäälässä. Varastoltamme hoituvat toimitukset nopeasti ja tehokkaasti. Varastoamme kehitetään koko ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Aluemyyntikonttorimme sijaitsevat Espoossa ja Oulussa. Motivoitunut henkilökuntamme palvelee asiakkaita joustavasti ja täsmällisesti ympäri Suomea.

Kaikista tärkeimmistä tuotteistamme on saatavana vähintään englannin- ja saksankieliset esitteet. Henkilökuntamme on pitkään toiminut kyseisten tuotteiden teollisuusmyynnissä ja pystyy näin tarjoamaan parasta mahdollista asiantuntemusta.