Etusivu

Avoin työpaikka

Haemme Pepperl+Fuchs Oy:lle Lempäälän toimipisteeseen itsenäiseen työhön kykenevää

 

MYYNTISIHTEERIÄ

 

nykyisen henkilön jäädessä äitiysvapaalle. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja itsenäistä työskentelyotetta, mutta tehtävässä menestyäkseen henkilöllä ei tarvitse olla vuosien työkokemusta.

 

Työ sisältää tilausten, myyntivahvistusten ja hyvitysten käsittelyä. Vastaat myös asiakkaiden tiedusteluihin sekä puhelimitse että sähköpostitse. Haettavan henkilön tärkeimpiä ominaisuuksia ovat toimeen tarttuva asenne, itsenäinen työskentelytyyli sekä rohkeus kommunikoida asiakkaiden kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

Tehtävässä menestyy, kun sinulla on

 

- Jonkin verran työkokemusta (esim. opiskelujen ohella)

- Vähintään toisen asteen koulutus

- Kykyä ottaa vastuuta omasta toimenkuvastasi

- Hyvä asenne ja tiimityöskentelytaitoja

- Kykyä kommunikoida englanninkielellä kirjallisesti sekä suullisesti

 

Pepperl+Fuchsilla on käytössä tavalliset toimisto-ohjelmistot sekä Movex-järjestelmä, jonka käyttöön koulutetaan. Työsuhde alkaa 15.9. perehdytysjaksolla, jolloin työtä on kolmena päivänä viikossa, työ muuttuu kokopäiväiseksi viimeistään 8.11. Työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työaika on arkipäivisin klo 8-16.

 

Toivottavasti ilmoitus herätti innostuksen hakea tehtävään. Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa www.raukola.fi viimeistään 28.8.2016.

 

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jasmiina Karvinen tiedusteluaikana 18.8. klo 08.30-10.00 tai 24.8. klo 15.00-17.00 Puh. 0400 503 754 muina aikoina: jasmiina.karvinen@raukola.fi.


Pankkiyhteystiedot

Pankkiyhteystietomme ovat 16.3.2015 alkaen

Commerzbank AG
IBAN DE31670400310621942200
Swift-BIC COBADEFF670Tervetuloa Pepperl-Fuchs Oy:n kotisivuille!


Pepperl+Fuchs Oy on vuonna 1987 perustettu dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntaava yritys, joka tuo maahan ja myy konepajateollisuuden, robotiikan ja teollisuusautomaation komponentteja. Edustamme Pepperl+Fuchs:n tuotteiden lisäksi myös muita merkittäviä automaatiotuotebrändejä.

Pepperl Fuchs Oy on osa globaalia Pepperl+Fuchs GmbH organisaatiota. Walter Pepperl ja Ludwig Fuchs aloittivat Pepperl+Fuchs yritystoiminnan vuonna 1945 Mannheimissa pienellä radiokorjaamolla kehittäen toimintojaan prosessi- sekä koneautomaatiopuolella vuosi vuodelta. Tänä päivänä yritys työllistää maailman laajuisesti yhteensä noin 5400 henkilöä. Globaalilla yrityksellä on tuotantolaitoksia Saksassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Unkarissa, Indonesiassa ja Vietnamissa.

Asiakkaitamme ovat Suomen parhaiten menestyvät yritykset, joiden kilpailukyvyn edellytyksenä kiristyvillä kansainvälisillä markkinoilla ovat tuotannon sujuvuus, tuotteiden korkea laatu ja niiden maailmanlaajuinen saatavuus. Kaiken tämän Pepperl+Fuchs Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen.

Pääkonttorimme sekä erittäin toimituskykyinen varastomme sijaitsevat keskellä teollisuus-Suomea Lempäälässä. Varastoltamme hoituvat toimitukset nopeasti ja tehokkaasti. Varastoamme kehitetään koko ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Aluemyyntikonttorimme sijaitsevat Espoossa ja Oulussa. Motivoitunut henkilökuntamme palvelee asiakkaita joustavasti ja täsmällisesti ympäri Suomea.

Kaikista tärkeimmistä tuotteistamme on saatavana vähintään englannin- ja saksankieliset esitteet. Henkilökuntamme on pitkään toiminut kyseisten tuotteiden teollisuusmyynnissä ja pystyy näin tarjoamaan parasta mahdollista asiantuntemusta.